Bästa tipsen för idafg

Tjenare alla läsare! Idag tänkte jag informera om något av det bästa som hänt mig. Imorse vaknade jag, som andra mornar av kissnödig hund, gråtande bebis och en totaldäckad fru (som vanligt) men efter att alla måsten var avklarade satte jag mig ner och jobbade en stund (efter att jag tränat hunden på att cykla, eller – springa brevid cykeln)

Hursomhaver, jag vill inte bli någon ”på tal om nötter, men kusins svågers sysslings pysslings hamster gillar nötter. Han heter olof och har problem med stämbanden – JAAA knubbis jag vet att du kan hitta paralleller med precis vad som helst, säger jag sågspån så svarar väl du med en lång jävla informationsradda om att det kommer från träd man sågat i lixom.

Skit samma! det jag ville tipsa om idag är några nya bloggar som jag stötte på när jag browsade interwebsen så att säga. Nummer ett är maxlogic.se som verkar kunna bli en mycket lovande blogg uppsatt av max (alla vet vem max är ju)

Den andra bloggen är sodapop.nu som kommer skriva om svenskt företagande, makt och säkert en del renoveringstips och sånt – precis den typen av läsning man inte kan vara utan när man gömt sig under trappan för att inte få stryk av frugan lixom.

Over and out!

Argavarulven!