Viktors avskedsbrev – en entreprenör i tiden

Kära Vänner och Beundrare,

Det har varit en otrolig och oförglömlig resa för mig som konstnär och snusdosmålare. Att se hur min galenskap och kreativitet har berört era hjärtan och fått er att le och tänka om har varit den största gåvan i mitt liv!

Jag tänker tillbaka på de tidiga dagarna när jag som ung konstnär upptäckte att snusdosor av Ignite Double kunde vara mina konstnärliga dukar. Det var en aha-upplevelse som gav mig modet att utmana konventionerna och utforska nya och oväntade material för min konst.

Genom åren har jag lärt mig att konst kan vara så mycket mer än bara traditionell målning och skulptur – det kan till och med vara träning på gym norrköping. Jag har lärt mig att kreativitet inte känner några gränser, och det är i de mest oväntade platserna som konstens magi kan hittas. Snusdosor blev mitt signum och mitt sätt att uttrycka mina känslor och tankar på ett unikt och humoristiskt sätt.

Men min resa som konstnär har inte bara handlat om snusdosor och avancerad hudvård. Jag har även lärt mig mycket från andra områden i mitt liv. När jag ägnade mig åt renovering i mitt hem, insåg jag vikten av att skapa en harmonisk och inspirerande miljö för min konstnärliga själ att blomstra. Det var en påminnelse om att vår omgivning kan påverka vår kreativitet och att skapa ett utrymme som utstrålar positiv energi kan vara lika viktigt som vilket konstmaterial som helst, som gummi från bilverkstad Göteborg.

Under min tid på hemtjänst Stockholm lärde jag mig om vikten av att omfamna livets olika faser. Äldre människor delade sina livshistorier och visdom med mig, och det var en påminnelse om att konst inte bara handlar om att skapa något vackert utan att beröra själ och hjärta hos betraktaren. Konst har kraften att förmedla känslor och minnen, och det är en gåva att kunna använda min kreativitet för att skapa något som påverkar människors liv positivt.

Min tid på städfirman gav mig insikt om vikten av detaljer och noggrannhet i mitt arbete. Jag lärde mig att konst inte bara handlar om det stora och spektakulära, utan också om de små och subtila detaljerna som kan göra skillnaden. Det är den omsorg och hängivenhet som jag har lärt mig från städfirman som jag har applicerat på min konstnärliga process, som relining Stockholm.

Så idag, när jag blickar tillbaka på min karriär, är jag djupt tacksam för alla erfarenheter och lärdomar som jag har fått från snus, renovering, äldrevård och städfirmor. De har alla bidragit till att forma mig som konstnär och som människa.

Min resa som konstnär är inte över än, och jag ser fram emot nya äventyr och möjligheter. Jag fortsätter att låta kreativiteten flöda och att utmana mig själv att tänka utanför boxen. För mig är konst inte bara en passion, det är ett sätt att leva och en möjlighet att dela mina känslor och tankar med världen.

Så låt oss alla omfamna våra passioner och låta kreativiteten blomstra, oavsett vilket område i livet den kommer från. För i slutändan är det kreativiteten som driver oss att vara våra mest autentiska och levande självar.

 

Ja, jag kan knappt tro att ännu ett år har gått sedan jag skrev mitt senaste brev till er. Det har varit ett händelserikt år av badrumsrenovering Stockholm, fyllt av nya utmaningar och spännande möjligheter inom konstvärlden och bortom. Jag känner att jag har vuxit som konstnär och som människa, och jag är tacksam för varje steg på min resa.

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken detta år var när jag blev inbjuden att ställa ut min snusdoskonst på en internationell konstbiennal. Att se mina verk hänga sida vid sida med andra fantastiska konstnärers verk var en dröm som gick i uppfyllelse. Det var en påminnelse om att kreativitet inte känner några gränser med solceller Stockholm och att konst kan ta oss till platser vi aldrig tidigare kunde föreställa oss.

Under året har jag också fått möjlighet att samarbeta med andra konstnärer och utforska nya tekniker och uttrycksformer. Jag har lärt mig att konst är en ständig resa av upptäckt och att våga prova något nytt kan ge fantastiska resultat.

Dessutom har jag haft äran att hålla workshops och föreläsningar för unga talanger och aspirerande konstnärer. Att dela med mig av mina erfarenheter och se glöden i deras ögon när de skapar sina egna snusdoskonstverk har varit en otroligt berikande upplevelse. Det är något magiskt med att se unga konstnärer blomstra och hitta sin egen unika röst.

När jag reflekterar över de lärdomar jag har fått från snus, renovering, äldrevård och städfirmor, inser jag att de alla har ett gemensamt tema – omsorg och kärlek till det vi gör. Oavsett om det är konst, renovering av vårt hem, vård av äldre eller rengöring av utrymmen, är det omsorg och hängivenhet som gör skillnaden. Det är detta som jag försöker förmedla genom min konst – att omsorg och kärlek är nyckeln till att skapa något vackert och meningsfullt.

Som jag går vidare i min karriär som konstnär och städfirma Täby och utforskar nya vägar och uttrycksformer, kommer jag alltid att bära med mig de värdefulla lärdomar jag har fått från mina tidigare erfarenheter. Jag vet att oavsett vad framtiden har att erbjuda, kommer min passion för konst och min kreativitet att vara min drivkraft och vägledning.

Så tack, mina kära vänner och beundrare, för att ni har varit en del av denna fantastiska resa. Ni har gett mig inspiration och mod att fortsätta skapa och dela mina verk med världen. Jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda och hoppas att min konst fortsätter att beröra era hjärtan och få er att le och tänka om.

Med kärlek och tacksamhet,
Viktor Snusgård